۱۲ مهر ۱۴۰۵، ۱۸:۱۶
۰
۰

معاون وزیر امور خارجه با تشریح آخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا گفت: طرح هفت‌روزه‌ای که سید عباس عراقچی در نیویورک تشریح کرده بود، از طریق واسطه‌ها به طرف آمریکایی ارائه شد و آنها نیز نظرات خود را درباره این طرح اعلام کردند.

غریب‌آبادی: آمریکا در حال بررسی طرح ایران است

کاظم غریب‌آبادی در حاشیه مراسم ختم خواهر سید عباس عراقچی در جمع خبرنگاران، درباره آخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا اظهار کرد: پیشنهادی که آقای عراقچی در نیویورک تشریح کردند، یعنی طرح هفت‌روزه ایران، از طریق واسطه‌ها به آمریکا ارسال شد و آنها نظرات خودشان را درباره این طرح ارائه کردند.

وی افزود: این نظرات در مسیر خود در داخل کشور در حال بررسی است و هرگاه نظرات نهایی جمهوری اسلامی ایران آماده شود، از طریق مقتضی اعلام خواهد شد.

غریب‌آبادی همچنین تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همزمان آمادگی‌های لازم برای سناریوهای دیگر را نیز حفظ می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی